KunstKlimaat stopt na een jaar met de vrijwel dagelijkse berichtgeving over het hedendaagse beeldend kunstklimaat.

Graag verwijs ik u naar de website van De Zaak nu. Hierop worden de belangrijkste nieuwsberichten over actuele ontwikkelingen in de kunst geplaatst. Ook hebben ze een mooie kaart waarop alle aangesloten presentatie-instellingen en kunstenaars-initiatieven staan. Plannen die Le Secet had voor op de website maar die wegens geldgebrek nooit gerealiseerd zijn. Gelukkig is er eindelijk iets waarop men een overzicht van de presentatie-instellingen in het land kan vinden! (Mondriaan fonds heeft iets soortgelijks maar dan alleen voor de zeer excellente broeders onder ons)

Met plezier laat ik het bijhouden van belangrijke berichten aan hen over.  Ik wens hen heel veel succes met het vertegenwoordigen van een breed veld vol experiment en onderzoek. Een onmisbare schakel voor de groei van menig kunstenaar naar het publiek.

Rechts en bij de links staan nog meer handige links naar sites en hun rss feeds over kunst en cultuur.

KunstKlimaat was een onderdeel van Museum Le Secet. Een kunstenaarinitiatief dat al een jaar op toegankelijke manier kunst naar het publiek brengt door schaalverkleining in combinatie met een landelijk netwerk van dependances. Elke twee maanden wordt er een nieuwe kunstenaar-curator uitgenodigd een tentoonstelling te realiseren in museum Le Secet. De tentoonstellingen starten op de hoofdlocatie in ’s Heer Arendskerke en reizen door naar de vestigingen in Breda, Rotterdam, Amsterdam, Leeuwarden, Ragio Arnhem/Nijmegen om te eindigen in Tilburg.

Met hartelijke groet,

Bianca Runge

Museum Le Secet